გიორგი ბახტაძე

ბავშვთა ქირურგიის დეპარტამენტის ხელმძღვანელი

გიორგი  ბახტაძე - ამტელ  ჰოსპიტალის  ბავშვთა  ქირურგიის  დეპარტამენტს  ხელმძღვანელობს  2017  წლიდან. 2012  წელს  გაიარა  სპეციალიზაციის  კურსი  ბრონქოსკოპიაში  და  ასევე  ბავშვთა  თორაკალურ  ქირურგიაში  პროესორ  პაატა  გვეტაძის  ხელმძღვანელობით...

2005  წელს  დაამთავრა  თბილისის  სახელმწიფო  სამედიცინო  უნივერსიტეტის  პედიატრიული  ფაკულტეტი.

2009  წელს   სახელმწიფო  რეზიდენტურა  ბავშვთა  ქირურგიაში.

2005  წლიდან   მუშაობს     ბავშვთა  ქირურგიაში.  ფლობს  ასევე  ლაპაროსკოპიულ  მეთოდებსაც.

2012  წელს  გაიარა  სპეციალიზაციის  კურსი  ბრონქოსკოპიაში  და  ასევე  ბავშვთა  თორაკალურ  ქირურგიაში  პროესორ  პაატა  გვეტაძის  ხელმძღვანელობით,  იაშვილის სახელობის  ბავშვთა  ცენტრალურ  საავადმყოფოში.  გაიარა  სტაჟირებები  ბავშვთა  ქირურგიაში  Hacettepe University Hospitals-ში (ანკარა, თურქეთი)  და  Children's Healthcare of Atlanta at Egleston Hospital-ში (ატლანტა, აშშ).